Trespe Plus Oy

  • Industrial services
  • Teollisuuspalvelut

Vuonna 2007 perustettiin Trespe Oy, aluksi omistajan kalliiksi harrastuk- seksi. Jo aivan alussa suoritettiin nestekonttien määräaikaistarkastuksia yhteistyössä Tank Service Finlandin kanssa. (Nyk. Lassila&Tikanoja), kolmannen osapuolen tarkastuksia suurille kansainvälisille toimijoille ja turvallisuuteen liittyvää dokumentointia.

Vuonna 2017 toimintaa laajennettiin ja saatiin Aluehallintoviraston (nyk. Valvira) lupa tuottaa sosiaalialan palveluita. Tämä hanke lähti liikkeelle tarpeesta, johon halusimme vastata. Aluksi toiminta oli pienimuotoista tukihenkilötoimintaa, mutta myöhemmin toiminnan laajennuttua ja kun henkilökuntaa oli saatu rekrytoitu lisää, oli aiheellista erottaa nämä kaksi toimialaa toisistaan. Vuonna 2021 syyskuussa insinööritoimistotoiminnot ja sosiaalipalvelut erotettiin osittaisjakautumisella kahdeksi yhtiöksi. Trespe Oy jatkaa tuottamalla palveluita sosiaalialalle ja Trespe Plus Oy toimii projektien parissa ympäri maailmaa. Trespe Oy:n kotisivut löydät osoitteesta www.avohuollontuki.fi

Koe rentouttava hetki rauhallisen harmonisessa tunnelmassa.

Tarjoamme osaavaa ja ystävällistä palvelua naisille sekä miehille.
Olemme Suomen kosmetologien yhdistyksen jäsen.

Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja kouluttaudumme jatkuvasti.

Kauneus- ja terveyshoitola Cocos

Satamakatu 7
49400 Hamina
040 769 6526

Palvelemme

Ma - pe 9-17
La sopimuksen mukaan

Cocos on tämän päivän kauneus- ja terveyshoitola Haminan keskustassa osoitteessa Satamakatu 7. Tarjoamme asiantuntevaa ja osaavaa palvelua. Koe rentouttava hetki rauhallisen harmonisessa tunnelmassa.

Käynnissä olevan hoidon aikana emme pysty vastaamaan puheluusi. Otamme yhteyttä takaisin mahdollisimman pian

Copyright © 2022 Kauneushoitola Cocos & Jaakko Leislahti Oy