Kestotaivutus

InLei on ripsien kestotaivutussarja Italiasta, jossa on panostettu hellävaraisuuteen, laatuun, turvallisuuteen ja siihen että jokainen tuote on viimeistä piirtoa myöten suunniteltu täydellisesti toimivaksi. Se sopii sinulle, joka haluat maksimoida omien ripsiesi näyttävyyden ja on hyvä vaihtoehto ripsivärille / ripsienpidennyksille.

Kattavalla silikonimuottivalikoimalla saamme juuri sinun silmän malliin / ripsen pituuteen sopivan taivutuksen aikaiseksi, lopputuloksena ihanan kaarevat omat ripset. Lash Fillerissä hoitoon kuuluu myös värjäys, sekä erityinen vahvistava ja hoitava Filler-aine, jolla saadaan lisää taipuisuutta ja vahvistusta omaan luonnonripseesi. Taivutus kestää ripsissä 5-7 viikkoa ja taivutuksen voi tehdä uusintahoitona aikaisintaan 6-8 viikon kuluttua. Ripsien kastelemista, kuumuutta, voimakasta hikoilua ja silmien hieromista tulisi välttää 24-48 tuntia käsittelyn jälkeen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Koe rentouttava hetki rauhallisen harmonisessa tunnelmassa.

Tarjoamme osaavaa ja ystävällistä palvelua naisille sekä miehille.
Olemme Suomen kosmetologien yhdistyksen jäsen.

Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja kouluttaudumme jatkuvasti.

Kauneus- ja terveyshoitola Cocos

Satamakatu 7
49400 Hamina
040 769 6526

Palvelemme

Ma - pe 9-17
La sopimuksen mukaan

Cocos on tämän päivän kauneus- ja terveyshoitola Haminan keskustassa osoitteessa Satamakatu 7. Tarjoamme asiantuntevaa ja osaavaa palvelua. Koe rentouttava hetki rauhallisen harmonisessa tunnelmassa.

Käynnissä olevan hoidon aikana emme pysty vastaamaan puheluusi. Otamme yhteyttä takaisin mahdollisimman pian

Copyright © 2022 Kauneushoitola Cocos & Jaakko Leislahti Oy